AzraninAnnesii Kizlar bebekler icin tisort sort takimmi yoksa kisa sortlu tulumlarmi daha kullanisli .Bebsiim 5 aylik🥰
Mom0988 AzraninAnnesii https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/4775119/1458967?cm_vc=lcwaikiki.com:pr_product bence bunlar çok kullanışlı ☺️
Gin AzraninAnnesii @Mom0988 nın attıkları çok güzel oluyor, mutlaka değerlendirin. ben tulumları tercih ediyordum küçükken. Şimdi biraz büyüdü ve önlük falan takmadığı için üzeri çok sık kirleniyor. Tişört işime geliyor günlük kullanımda o yüzden. 😅
Mom0988 Gin Dimi şimdi oglumada bunlardan alcam kızımında var olursa denetmedi henüz 🤦♀️🤦♀️ Onlar benim değil diyip giymek istemiyor.Bugun abilerine kıyafet alırken banada al dedi .Sonra elbise gösterdim bu benjm değil alma dedi 😂😂😂
Gin Mom0988 shahaha küçük cadı😁 Maaşı bekliyorum ben de sepeti oluşturdum ama 😁 evdeki taytlarını falan kesip şort yaptım. Acayip boy atıyor nasılsa bir daha giyemezdi😆
Mom0988 Gin Ay çok fena ya üzerini değiştircem o benim değil o benim değil senin cekmecende başka kimjn olcak.😂Hoşuna giderse Aaa benim mi o kim aldı diyor.Her gün aynı muhabbet.Henuz biz sorta gecmedik tişörte amca geçtik kısa ya huylaniyor 😒😒🤦♀️
Gin Mom0988 onlara kıyafet beğendirmek deveye hendek atlatmaktan zor. bir de favori birkaç parçası var benimkinin sürekli onları giymek istiyor ya da çıplak dolaşmak istiyor. 🤨 Nerde yaşıyordun sen? hava burda 29 derece oldu 😟
Mom0988 Gin Ay hepsi aynı demek ki .Birtek çıplak dolaşmayı sevmiyor 🤦♀️🤦♀️Kocaeli’ndeyiz biz 2 gün sıcaktı bugün serindi hava.