egeninanns Parmak gıda şeklinde ilk yemeğimizi yedik . Ne öğürme ne kusma olmadı . Koca koca parçaları bile çıkarıp attı ağzından . Beklediğimden iyi geçti 😍🎃
Alyafiliz egeninanns Merhaba, kaç aylık bebeğiniz? Bende blw yöntemini denemek istiyorum fakat korkuyorum bebeğim 7 aylık oldu
Snmtt egeninanns iyi ki böyle başlamışsınız 🥰 bebeğimle ilgili yaptığım en güzel şey blw oldu. Şu an 13 aylık çatalla kendisi yiyor 👍
egeninanns Alyafiliz bugün 6 aylık olduk 😍 korkmayın bebekler çok akıllı kendilerini bizden iyi koruyorlar
MelekAnnesii Alyafiliz hic korkmayın onlar o kadar akıllı ki baştan beri oğluma püre vermedim desem yeri boğulacak gibi olduğunda da kendisi çıkardı hep sadece 2 defa benim müdahale etmem gerekti ilkyardim tekniğini bilin ve soğukkanlı olun Allah im korur onları
Kyssyk egeninanns blw de benim bebeğim çok birşey yiyemiyor siz elinizle de besliyor musunuz kc aylik
egeninanns Baharataseven evet 30 günlük liste yaptım . Biz balkabağıyla başladık . Hem lif açısından çok faydalı hem de kabızlığa neden olmayacak besinler hazırladım
egeninanns Kyssyk tam 6 aylık . Hiç ellemedim kendi yediği kadar . Zaten tadım olduğu için zamanla daha iyi yemeyi öğrenecek diye düşünüyorum