Han30 Bebeginizi ne zaman oturtmaya başladınız oğlum 3 ay 6 günlük.Destekli ne zaman başlar ? 3-4 ay bebe anaları varmı bilginiz yada başlayan🤨🥸
Elizanannesi25 Han30 şuan çok erken. Ben kızımı 4,5 aylıkken kısa süreli destekli oturtmaya başladım şuan 5 buçuk aylık hala kısa süreli destekli oturtuyorum
hunilimomm Han30 ben 3 buçuk aylıkken başlamıştım yemek yerken felan oturtmaya doktora sormuştum sürekli kucağımda oturmak istiyor öyle hareketler yapıyor dedim o zaman hazır dene dedi oturtunca çok mutlu oluyordu
sevimeyuboglu61 Han30 5 aylık destekli oturmaya başlarsun dedi dün doktorum. Şu an oğlum 3 ay 6 günlük oturmak istiyor farkındaydım kucağımda hafif hafif oturuyorum. Doktorum öyle oturabilisin demişti
Han30 Elizanannesi25 bazen kendisi kucağımızda kalkmaya çalışıyor oturur gibi erken o zaman benim oğlana 😊
Han30 hunilimomm yaa benimkide öyle mesela sırt üstü yatmayı sevmiyor kucakta veya ben balkonda otururken kucağımda oturmaya çalışıyor korkuyordum bişey olacak diye🙂
pilavustutavuk Bebek fizyoterapisti 4.5 aylıkken günde 2-5 dk günde 2 3 sefer kisa oturtmalara başlayabilirsiniz demisti
KoalasMom Han30 Bebeğin gelişimine bağlı biraz, bizim doktorumuz 3. Ay sonundaki kontrolde artık kısa destekli oturtun kendini kaldırabiliyor sırt kasları gelişmiş demişti 4. Aydan beri destekli oturttuk şuan 8 aylık olmak üzere 1 aydır desteksiz oturuyor
Han30 KoalasMom sırt kasları nasıl oluyor gelişmesi peki mesela ben ellerinden tutup gün içinde bir kaç kez kalkması için çekiyorum iyi birşey mi yapıyorum bilmiyorum ama kalkmak istiyor gibi hareket ediyor hep😊
Han30 Fatma_52 ya kucagımda bazen kendisi geliuor oturma şeklinde düzeltiyorım devamlı ama yapıyor bazen