ikiKudurukAnnesi Kızlar 2 günden beri kızım saat 10 da kalkıyor 1 gibi uyuyor 3 buçukta uyanıyor ve daha uyumuyor akşam 9 buçuk 10 da gece uykusına geçiyor neden böyle oldu anlamadım iki gündüz uykusu yapmaso gerekmez mi ? 🤷
ikizerkekannesi ikiKudurukAnnesi 12 ay civarı 2. Uykuya direnç başlamıştı ama bence 8 ay çok erken 1 hafta falan zorlada olsa 2. Uykuya yatırmıştım sonra eski düzenlerine geri döndüler tek uykuya 15-16 ay civarı geçmiştik bence sizde biraz daha zorlayın en azından 1 yaş olsun
Waffle ikiKudurukAnnesi Daha çok küçük tek uyku için Çevresini keşfediyor oynamak eğlenmek istiyor o yüzden uykuya direniyor olabilir
MandaLinaa ikiKudurukAnnesi çok fazla uyutuyorsunuz çok normal. Benim bebeğim 7 aylık ilk uyku 1.5 saat ikinci uyku 1-1.5 saat şeklinde uyuyor. Uyanmasa da kaldırıyorum muhakkk
Gizemsydr ikiKudurukAnnesi 10da kalkiyosa uyulmaması normal erken kalkması lazım bildiğim kadarıyla uyku eğitmenleride doktorlarda sabah erken kalkmasını istiyor çocukların
Waffle ikiKudurukAnnesi açıkcası ayıba göre gayet normal uykusu siz utandırsanız daha huysuz olur. Ben etrafı keşfedip oyun oynamayı falan öğrendiği için direniyor diye düşünüyorum ama zamanla geçer siz istikrarlı olun derim uyku çok önemli bebişler için 🥰
Paramedikelif Saat onda uyanıyor demişsiniz sabah en geç 7 güne başlamalı yani araştırmalar bu yönde ilk uykuya 9 buçuk civarı ikinciye 1 buçuk civarı yatırım akşamda 7 de uykuya geçin 🥰
Bsrsyy94 ikiKudurukAnnesi 2 uyku yapılması gerekiyor diye biliyorum bende ama geç uyandığınızdan dolayı sanırım tek uyku yetiyor. bizde 8 aylığız 2 uyku yapıyoruz
kupseker ikiKudurukAnnesi Sabah çok geç kalkıyor, uyuduğu saatte fazla çok normal. Uyku saatlerini düzenlemelisiniz😊
ikiKudurukAnnesi kupseker aslında sabah nprmaşde 8.30 9 da uyanıyordu ama 3 gündem beri falan 10 uyanıyor
kupseker ikiKudurukAnnesi uyandırın. Sabah 7 buçukta 8 gibi uyansa, öğleden önce ve öğleden sonra uyur. O uyuduğu saatlerde 1 buçuk saati geçince artık yavaş yavaş kaldırabilirsiniz. Akşamda erkenden uyur. Yani ben öyle yapıyorum😊