minnakanne12 çok geçmiş olsun. Sabırlı olmanız lazım. Doktora gittiniz herhalde. O anlatır. İlaç kullanmanız gerekiyor. Gitmediyseniz mutlaka gidin. En küçügü 4 aylık 3 oğlumla beraber ailecek 4 aydır uyuzuz. Kurtulamadık daha. Ama en çok bilinen ve sonuç aldıgımız yöntem sirkeli su. Heryeri hergün sirkeli suyla siliyorum.çamaşırları 60 derecede yumuşatıcı gözüne sirke ve makine içine sirke dökerek yıkıyorum.nevresim ve havlular 90 derecede yıkanıyor. Mutlaka çorap da dahil hem tersten hem düzden ütülüyorum. Halıları kaldırıp yıkanabilir halı serdim günaşırı mutlaka onları yıkıyorum. Koltuga örtü serdim günde 2 defa o örtüyü degiştiriyorum. Birkaç günde bir koltuk yatak komple siliyorum. Birkaç günde bir yastıkları komple makineye atıyorum. Bizim çamaşır makinesinin halini düşünün. Çamaşırhane gibiyiz sürekli. Hergün kükürtlü sabunla banyo yapıyoruz. Keselenerek. Birde biz dootorumuuzn verdigi kortizonlu bir krem sürüyoruz yara yerlerine. Akşam sürüyoruz sabaha o yara kurumuş geçmiş olarak uyanıyoruz onun çok faydası var. İsmini vermem dogru olmaz siz sorun uygunsa doktorunuz verir zaten. Uyuz ilaçlarında denemedigimiz ilaç kalmadı. Hiçbiri tam olarak geçirmedi. Birde birkaç gün önce kaşıntımız çok arttı. Eşim sabah 7 de denize gidiyor birkaç gündür gelirken de bize damacanayla getiriyor yasak var ama evimiz denize 5 dk yürüyerek kaşıntı yasaktan daha önemli bizim için kimse görmesin diye sabahın köründe gidiyor zaten. Deniz suyuna başladığımız günden beri hiç kaşınmıyoruz. Yeni lezyon da yok. Sanırım fayda ediyor deniz suyu. Ama tamamen geçmeden çok iyi diyemem. Zamanla göreceğiz bizde. Şimdiki uyuz çok uyuz bir uyuz. Direnç geliştirmiş. Ve piyasadaki ilaçların pek Bi faydası yok. Olsaydı zaten 4 aydır biz 50 defa kurtulurduk. Ama tabi durmak yok. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun