ilknurgoksu Kızlar burayla ilgisiz bir konu farkındayım ama başka yerde bu marka hakkında yorumlar bulamadım☘️ şuan sitesindeki yeni sezon çantalar 1 alana 1 bedava kullananlar tavsiye eder misiniz? Fiyatının karşılığını veren bir ürün mü?
ilknurgoksu VERA19 Hazaal Taze1mom Browniidelisii nursocum Uzaymekiii Çok çok teşekkür ederim kızlar🥳fırsatı değerlendireceğim♥️
Mom0988 O kadar para veripte pişman olmazsınız heralde 😂😂Çantaya en fazla 20 TL veren ben çevrimdışı.
ilknurgoksu Mom0988 kuzum Trendyoldan baktım bende en ucuz 60-70 TL çantalar onlarda güzel değil ömürlük kullanabileceğim birşey arıyorum🧚🏻♀️
Mom0988 ilknurgoksu Haklısın canım sen bakma bana ben çanta takmayı sevmedigim için hiç anlamam.🙈🙈Senenin 3 günü çanta belki takarım en uygun bulduğum kurtarıyor beni.🙈🙈🙈
ilknurgoksu Mom0988 ahahaha😂ben ve oğlum çanta aşığıyız galiba 🙈dışarı çıkarken hemen sırt çantasını gösteriyor😂😂anne oğul çantacı olucaz bu gidişatla
Zelisblt ilknurgoksu gız o ben o kadar para versem bi çantaya evimin başköşesine koyarım hehrlde 😁 koluma takmaya korkarım 😬
ilknurgoksu Zelisblt o paraya 2 çanta ama şuan 😅kendimi öyle teselli ediyorum🙈veya şuan regl dönemindeyim şımarmakta istiyor olabilirim kararsızım tabi daha eşime söylemedim bile alıcak mı birde o var bence almalı ya da umarım alır😂🧚🏻♀️
Zelisblt ilknurgoksu haaahaa ama o paraya 20 tane alırım Bn 😂. Vala şaka bi yana kıyafetlere ve botlara yüksek para verebilirim ama çanta hiç değmiyor bnce!!! 😁
ilknurgoksu Zelisbltyaa öyle mi diyorsun bilemedim ki ayakkabı ve çanta da bende kendimi durduramıyorum🙈🙆🏻♀️