kubra16- Mrb anneler bebeğiniz ayda ne kadar kilo aldı ilk doğduğu andan itibaren benimki biraz zayıf doğdu kilo alması için elimden geleni yapıyorum 1.5 aylık henüz gündüz uykusu da yok hiç uyumuyor siz nasıl yol izlediniz acaba
Merlinlin kubra16- gelişimi iyi olsun annesi kilo çok önemli değil 💐 her bebek şahsına münhasır kıyaslayıp üzülmeyin. Benim bebeğim 3660 doğdu sadece emiyor ve güzel kilo alıyor. Ben de cılız bebe severim mesela 😀 ama uyku çok önemli hem gündüz hem gece uykusu. Uyusun da büyüsün demişler ya. Uyku pencerelerini takip edip uyutmaya çalışın derim 🥰
Tahaninanne kubra16- yani benim kilo konusunda pek bi bilgim yok araştırmıyorumda doktorum iyi diyorsa sıkıntı yok benim için 2700 doğdu oğlum bugün tam 2 aylığız 6 kilo yaklaşık
KevserKaan kubra16- bizde 1ay 20 günlüğüz 2.500kg doğduk ilk ay 1 kgye yakın kilo aldık dün gitti 3.950 olmuşuz bakalım 2.ay aşısında 10 gün sonra ne kadar olacak. Uyku gerçekten önemli ilk 4.aya kadar alışkanlık olmuyo bebeklerde o yuzden “bazen” ayaktta sallıyorum öyle uyuyo uyanır gibi oldukca tekrar sallıyorum öyle uyuyo 🤗🌺
Daphnemom Benim kızım 33 haftalık doğdu 1700dü ilk aylar 1200-1400 arası kilo alımı oldu 4.ayda 800gr aldı 5.ay henüz gitmedik.