Fadime_akblt1905 Selam kizlar kızıma yapacak mama bulamıyorum siz neler yapıyorsunuz yada dışardan neler aliyorsunuz birz tarif verirmisiniz
Daphnemom Bebek sütlacı, meyve püresi, sebzelerden tattıklarından karışık püre. Biz havuç patates bezelye tatmıştık şimdi üçünü karıştırdım üstüne de soğuk zeytinyağı bi kaşık severek yedi kızım.
Fadime_akblt1905 Daphnemom evet bende aldım meyve purelerinden ama sebze olarak ne yedirdim bilemedim kabak patates havuz bezelye karnıbahar elma armut muz yoğurt bunlar tattti kurala uyarak ama yine de ne yedirsem bilemiyorum
Fadime_akblt1905 Elizanannesi25 5 aylık ben 3 buçuk aylıkken yoğurt yedirmeye başladım 4 aylıkken doktor başka meyve suyu yoğurt ve çorba sularından demisti bugünde gittik kontrole domates ve çilek Haric devam dedi her şeye Cicibebe de ver artık dedi
Fatma46elif35 Bizde 4bucuk aylığız doktorumuz yoğurt havuc kabak patates ver üç gün kuralı ile bir çay kaşığı diye tabi kayınvalidemle bir oturuyorum hoşuna gitnedi ben 3 aylıkken veriyodum dedi ben vermicem kabız oldu ilk kızım bilmedim ne çekti kuzum buda öyle olmasın istiyorum
Fadime_akblt1905 Fatma46elif35 bizde de kabızlık var ama doktor bı şurup verdi o çok iyi geliyor ek gıdaya başlamadan önce kabızlık vardı bizde
emation55 Fatma46elif35 canm Bnde başlycam 4.5 aylığız ilk ne verdin ben yoğurt verdm yanağı kızardı vermycm onu bi kaç gün baska ne verdin birde benimki kaşığı ağzına almıyor diliyle itiyor sürekli seninkinde öyle mi
Daphnemom Fadime_akblt1905 kabak havuç patates birleştirin. Ben dün patates havuç bezelye beraber haşladım püre haline getirdim bi kaşık da zeytinyağı severek yedi
Elizanannesi25 Fadime_akblt1905 canım 3 buçuk aylık yoğurt verilir mi hiç ? Sen hiç araştırmıyor musun? Cicibeyi evde yap. Satın alma
KoalasMom Fadime_akblt1905 Doktorunuzu değiştirin bence, paketli hiçbir şey vermiyorum ben hele cicibebe lütfen vermeyin, internette organik ürünler satan mağazalar var bebekler için oradan alıyorum alacaklarımı hiçbir şey alamazsam bile mevsim meyveleri sebzeleri veriyorum
Fatma46elif35 Elizanannesi25 4 buçuk aylıktan sonra ağzını oynatmayı öğrenilmiş bebekler bizede doktorumuz baska yoğurt la dedi
Fadime_akblt1905 Elizanannesi25 araştıran bır tek sizsiniz galiba tabikide araştırıyorum günlük bı kova yedirmiyordum.ya çocuğuma her gün bı çay kasirgi giyordu çok şükür hiç de bir şey olmadı bir tek sizmi biliyorsunuz zannediyorsunuz her şeyi
Fadime_akblt1905 Fatma46elif35 anne sütünden olmuştu kabızlık doktor normal demişti sütun yağlı kısmı kabızlık yapar demisti
Fadime_akblt1905 KoalasMom doktorum dışardan paketli gıda al demedi zaten canm Cicibebe baslayabilirsin dedi sadece ister evde yap ister dışardan al bu sana kalmış sonuçta ama zaten. Organik malzeme satan yer arıyorum marketten almayacagim
Fadime_akblt1905 Fatma46elif35 çok şükür ki,onda hiç bı problem olmadı zaten 3 gün kuralına uyarak yaptık her şeyi doktorum bugünde söyledi her şey yolunda
Elizanannesi25 Fatma46elif35 4 buçuk aylık tamam canım. Hanfendi 3 buçuk aylıktan bahsediyor cocuk hemşiresiyim böyle şey hiç duymadım
Elizanannesi25 Fadime_akblt1905 ben zaten araştırıyorum da sizin araştırmadıgınız belli. Hiç takipli doktorunuz yok mu . 1 çay kaşığı bile olsa tadımlara 3 bucuk ayda başlandıgı nerede görülmüş ?
Fatma46elif35 Fadime_akblt1905 bizim doktorumuz da anne sütü kabızlik yapmaz dedi 20 gün yapmadı benim kızım
Fadime_akblt1905 hypatia cici bebeği marketten almak yada kendin yapmak bu sana kalmış bı şey canm organik olduktan sonra cicibebenin ne zararı olacak ki
KoalasMom Fadime_akblt1905 Direk cicibebe başlayabilirsin yazdığınız için aklımıza paketli cicibebe geliyor, penelopegurme diye bir sayfa var orada organik ürünler satılıyor bir bakın isterseniz ben memnunum 🌿
Fatma46elif35 emation55 Yoğurt verdim yüreğini kaldırdı ilk sonra içti dilini itmemeyi öğrensin diye dedi doktor da ver diye kabak havuç patates diye git dedi 6 aylık kontrolü var kanına bakacak