Yusufefem Bebeğim 1 ay 17 günlük hipp kullanıyorduk değiştirmek istiyorum. Bebelac gold kullanımda tuvalete çıkma durumu nasıl ? Önerir misiniz
KevserKaan Yusufefem biz aptamilden geçtik Bebelac Gold a çok memnunum çok iyi geldi kızıma. Umarım sizin bebeğinize de iyi g lir ❤️🌺
Minelin_Annesi KevserKaan bizde aptamil kullanıyoruz çok pahalı değiştirsem bebelac gold’a mı geçmeliyim sizce? Fiyat olarak nasıl? Asıl önemli olan değiştirdiğinizde bebeğinizin tepkisi ne oldu hemen içti mi? Kabızlık sorununuz oldu mu?
0101adana Yusufefem Bir hafta kadar olmuştu canım bebekten bebeğe farklılık gösterir belkide hiç yapmaz Gold daha iyi Bebelac olanlar köpüklü okuyor gaz yapabilir
Pinar_kb Yusufefem 6aya kadar hipp kullandık sonra bebelac golda geçtik. Bırak kabızlığı sulu yapmaya başladı 🤭
Yusufefem Pinar_kb sevinirim gerçekten hippte püre gibi oluyor kakası ve çıkarana kadar bin kere ıkınma ve tabi ki dinmek bilmeyen ağlaması oluyor
Pinar_kb Yusufefem bende hipp öyle değildi ama. Normaldi. Ben hipp organic combiotic kullandım sizinki hangisiydi?
Pinar_kb Yusufefem benimki her gün yapıyordu hatta bazen 2 kere yaptığı oluyordu. Demekki mamada herkeste farklı etki oluyor
Esila15 Yusufefem bende hippten geçtim . Daha doyurucu oldu kızım için. 7,5 aylık hala bebelac gold kullanıyoruZ memnunum