Emirin_Annesiii Boğazları şişmiş iki gündür ateşi var calpol kullanıyorum işe yaramıyor antibiyotik kullanıyor boğaz için ama hala 38 39 dan inmiyor ne yapicam şaşırdım duş aldırdim vücudunu ılık bezle siliyorum ama yok dusuremiyorum
Dd1619 Emirin_Annesiii canım antibiyotik 3 günden önce etki etmeyebilir.bizimde öyle olmuştu.3. günü bekleyin yine düşmezse ateşi bidsha götürün antibiyotigi değiştirirler belki.gecmis olsun.ilik duş.soguk kompres iyi geliyor.ve çorabının tabanını limonun suyuna batır sulu sulu giydir ateşine iyi gelir.
Emirin_Annesiii nursocum Fitil var ama calpolle antibiyotik vermiştim arasında ne kadar olması lazım fitili vermek icin
Emirin_Annesiii Keskeuyusamm Calpol verdim antibiyotikle arasında ne kadar olması gerekiyor fitili versem
Makre Emirin_Annesiii öğlen saatlerinde hstahneden gldik calpol fitil ikisinde 4 saat arayla verilmeliymis bizde hastahndn bu şekilde ilerledik geçmiş olsun
Emirin_Annesiii nursocum Antibiyotik de vermiştim bi iki saat daha bekleyip vereyim yarım mi vereyim tam mi acaba bilginiz var mı