LokumAnnesii Kızlar aranızda bebeği yaşını geçipte hiç dişi olmayan var mı ? Nolur yalnız değilsin diyin😂😂
ikizbabymom LokumAnnesii 1 yaşından 1 hafta sonra çıkarmıştı biri geçenlerde bi post gördüm 1.5 yaşında daha çıkarmamış tabi ki yanlız değilsin🌺
Bety LokumAnnesii Sarılalım zaten çok severim 🤗 18 aya kadar normal diyorlar bayramdan sonra Dr götürcem 1 yaşında kan değerlerine baktırmak için belki vitamin eksikliği vardır d vitamini içmediği zamanlar oluyordu
uykusuzMoMm Bety d vitamini eksık olunca diş çıkmaz mı cnm o d vıtmaını damlasını bende duzenlı kullanamıyorum hep unutuyorum 😪😭
LokumAnnesii ikizbabymom hiç bitmiyoki zaten bi ek gıdaya geçse bi dişi çıksa bi yürüse bi konuşsa bi bezi bıraksa bla bla blaa🥺
Bety uykusuzMoMm Instagram da bir Dr soru cevap yaparken gördüm mantıklı geldi benim oğlum içmiyor bazen birazdan vereyim deyip unutuyorum ara ara kaçıyor yani net bilmiyorum o yüzden götüreceğim
Bety LokumAnnesii Bende canım ilk işim o. Aa yaşına girdi daha dişiniı çıkarmadı mı sorularından yıldım 🤭🤭