Defneninannesi Selamlar, kızım dün sabah verem aşısı oldu. İlkten keyifsizdi ama sonra oda azaldı. Ateş olmadı. Ama kusma başladı normalde de emme sonrası kusardı ama daha fazla kusuyor emmenin arkasına. Birde çok tükürük akıyor yani ağzından su akıyor çocuga önlük takıyorum dünden beri. Bebeğim 2 ay 17 günlük. Ağzından su akması kusması normal mi acaba
Mervee98 Defneninannesi kusmayı bilmiyorum ama bizimde aşıdan sonra salya başladı 3 ay 14 günlük hala akıyo
sarem55 Defneninannesi asidan salya akcagini sanmamm. bizde 2 ay 2 gunluguz. bi 4-5 gundur bebegiminde akiyo. ama daha asiyi olmadik. 2 ay bebeklerde akmasi normal deerler
Oslemm Defneninannesi benim de kızım ayni 2 ay 17 günlük canım salya alışan değil bizimdurumu aynı salyası sürekli akıyor normal bi durummuş ama kusma içim bişey diyemem kuzum
Zeze Defneninannesi bi doktora gotur istersen normal kusmadan fazlasi asidan dir yuksek ihtimal, vakit gevirmeden bi acile gotur canim
Defneninannesi Zeze Aslında keyfi yerinde sesler çıkarıyor gülüyor vs ama emdikten sonra aşırı kusuyor. 1 gün daha bekleyeyim diyorum
Defneninannesi [bilinmeyen] Bir yerde kusma olur demişler ama bi gün daha bekliyeyim devam ederse görüreyim diyorum çok teşekkür ederim