maggie Merhaba bebeğim oyun halısında oynuyordu 5 aylık biraz öne gelmiş ben de havaya çok kaldırmadan geriye doğru aldım ama kafasını biraz sert bıraktı 2-3 sabtimlik bir mesafeydi ama bir şey olmuş mudur ne yapmam gerekiyor🥺 sonrasında biraz kustu ama yeni emmişti ve mama içmişti mamadan sonra kusar genelde kusmuğun nesine dikkat etmem gerek
Senak maggie nolur nolmaz kafa çarpmalarından sonra bebeği 2 saat uyutmamak gerekir ona dikkat edin. Gözlerinde kayma, devamlı kusma, hareketlerinde bir anormallik var mı diye de kontrol edin içerisinde. Geçmiş olsun.
Smnl maggie fışkırır şekilde kusması lazım. 2-3 cm den bir şey olmaz. Hızlı cevap istiyorsanız da Google a yazın youtube da epeyi bilgilendirici videolar var.
ikizbabymom maggie bebeğinizi takip edin gözde kayma ve ya kusmaları devam ederse acile götürün iki üç saat kadar da uyanık tutmaya çalışın netona mı geldi kafası
Selimsmomm Bir süre uyutmayın bebeği başka bir septom olmadığı sürece bir şey olmaz Allah’ım izniyle. Hem az bir mesafeymiş telaş yapmayın
Smnl maggie olur tabi söylerim ben 😂 cevap hızlı verilmeyince trip arıyorsunuz ya ona istinaden dedim burada zaman kaybetmeyin diye 🤗 ayrıca cevap veren biri olarak da teşekkürünüzü beklerdim açıkçası 💔
ikizbabymom maggie o zaman bişey olmaz inşallah şu an acile de götürseniz takip yapacaklar zaten o kadar çok düşüyolar ki rabbim korusun meleklerimizi