gulrecelim_55 Ya anneler yardım! Emdikten 1 saat sonra verin . Verdikten 1 saat sonra emzirin dendi. Ama benim bebeğim emmeden duramaz o kadar saat ya. Sizler nasıl veriyorsunuz?
Bademll_eda_ gulrecelim_55 bende aynı şekilde veriyorum mecbur durduruyorum hoplata zıplata camdan dışarı bakıyoruz falan öyle böyle duruyor ☺️içim gidiyor ama faydası olsun diye bekliyorum napim
Oztgb1 gulrecelim_55 benim doktorum ocean temiz içerikli olduğu iÇin besinle tepkimeye girmez yemeğine bile katıp verebilirsin demişti öncesi sonrası fark etmiyo ben sabah uyanınca verip peşine kahvaltıyı yaptırıyorum herhangi bir kusma vs. olmadı
Bebegimm1 gulrecelim_55 gece uykusunda verin gece beslenmesi daha uzun sürüyor gün içinde veremedigimde gece veriyorum
gulrecelim_55 Bademll_eda_ sorma canım ya beklerken göğsüme bluzun üstünde eğilip ağzına açıyor içim gidiyor
Cansusna Benim bebegimde emmeden duramıyor mesela bn emdikten yarım saat sonra veriyorum sonra bir şekil oyalıyorum bir saat falan birşeyi yok şimdilik ama inşallah yoktur yani
gulrecelim_55 Oztgb1 ahhh böyle şeyler duymak için açtım postu. Çünkü benim doktora gitmem biraz zor canım bakalım diğer anneler neler yapıyor
Bademll_eda_ Oztgb1 yaaa öylemiymiş çok sevindim bende verebilirim o zaman yazık bekletmeyim kuzumu boşa acı çekmişiz ikimizde 13 gündür ☺️teşekkür ederim
gulrecelim_55 Epifenomen-gkc aklıma o da geldi ama ağzına bir sey geldiğini anlayıp emmek ister diye korkuyorum çünkü gece de kalkıyor emmeye
gulrecelim_55 Bebegimm1 ya canım bebeğim belli olmuyor belki yarım saatte bir kalkıyor bazen 2 saatte 1
gulrecelim_55 BarlasMomm aynen ben internette yoğurda karıştırılıp verilebildigini okudum şaşırdım emin olamadım