Eliftoprak44 seyma_YA takılmayın dönmüyor diye. Siz destekleyin döndürmeye çalışın. Ama dönmüyor diye sorunu olmaz döner illaki zamanı var
mombeto seyma_YA 5 aylık olduğu gün döndü bizimki. Ama normal bir durum dönmemesi de 3 4 aylıkken dönen de var 6 7 aylıkken dönen de daha zmaanı var demek ki kuzunun
seyma_YA Eliftoprak44 çok destek veriyorum gün içinde uzandırıp uğraşıyorum aklıma takılıyor niye dönmüyor acba diye demek her bebeğin gelişimi farklı oluyor
eceunverkanra seyma_YA Oglum 6bucuk aylik ama hala donmuyor, her bebek bir degildir, her bebegin gelisimi farklidir, elbet zamani geldiginde yaparlar diye dusunuyorum sıkmayın canınızı
Ayferol0 seyma_YA 4 aylık olduktan sonra dönmeye başladı şuan her yerde her şekilde dönmeye çalışıyor aşırı zevk alıyo bundan 🤦🏻♀️
htceee98 seyma_YA 3.5 aylıkken dönmeye başladı şimdi dönüp tekrar yüzüstü dönüyor ordan da dönmeye çalışıyor
Semaertgrl seyma_YA dönmesi için teşvik ettiniz mi peki benim bebeğim de dönme hareketleri yaptırarak 4. Ayda dönmeye başladı
seyma_YA Semaertgrl evet uzandırıp sözün diye çok şey yapıyorum destek veriyorum ama hiç uğraşmıyor sıkılıp ağlıyor
Semaertgrl seyma_YA yine de pes etmeden devam edin her çocugun gelişimi özeldir belki geç dönecek önemli olan bizim onlara destek verip teşvik etmemiz 😊