Oslemosguu Göz yaşı damarı tıkanıklığı operasyonu geçirdikten sonra Göz ne kadar sure daha yaş akmaya devam etti 1 Ay olucak bizim kizimin gözünden yaş akiyor pandemi den dolayı kontrole gidecek inşallah zamanla düzelir 😓
ikiprensannesi_gul Oslemosguu 1 ay bir günlkte benim oğlum kendiliğnden sulanmıyo ama ağlayınca yaş akıyo gözünden bizede doktoru 1 haftalıkken demişti göz yaşı kanalı tıkalı diye bi damla verdi ve masaj önerdi masajı yapıyorum ama inşallah düzelir bizede bir buçuk aylıkken gel dedi
Yfu Oslemosguu Operasyon nasıl oluyor? Benim oğlumun da tıkalı damla ve merhem kullanıyorum masada yapıyorum ama çapaklanma devam ediyor.
ikiprens_annesiii Oslemosguu benim oğlumun hemen kesilmişti gözyaşı canım açılmamış olabilir mutlaka kontrole götürün
Oslemosguu ikiprensannesi_gul bizim de doğuştan vardi 9 aylıkken operasyon geçirdi ama yine yaş akmaya devam ediyor kontrole gidicez😓
Oslemosguu Yfu 10 dakika sürdü kesik dikiş olmadan yapıldı cok şükür ama o 10 dk bi ömür gibi geldi allah tüm evlatlarımıza sağlık şifa versin
Oslemosguu ikiprens_annesiii götürdüm de doktor dedi ki 1 ay sonra belli olur ve yaşadığımız şehirdeki iyi bo doktor içim rahattı aslında ama hala geçmediği için moralim çok bozuk bilmiyorum ne olucak bundan sonrası