Ahlasbuket Hayalayaz bize öyle bişey demediler ben doyurup götürdüm hatta sünnetten sonra da doktor sakinlessin diye emzir istersen dedi
Muhyuf 18012020--- İki tane oğlum var büyük oğlum 5 aylıktı yaptırdık küçük oğlumda 3 aylık yaptırdım bir hafta da iyileşti çok şükür
UrasEfeMom Oyy benim oğlumda 2 ay 5 günlük pazartesi sünnet yaptırıcaz çok korkuyorum nasıl dayanıcam 😭
Ozgesi Sünnet ettirmek iç organı dışarı çıkarmak demektir.lütfen araştrın ve öyle karar verin.göz kapağını kesmekten bir farkı yok eğer sağlık açısından tereddüt ediyorsanız, tüm avrupa idrar enfeksiyonu olurdu.
Ahlasbuket Ozgesi böle olsa doktorlar onermezdi çoğu doktor erkenden ettirmeyi öneriyor siz sünnete biraz karsisiniz sanırım herkesin kendi tercihi
151020 Ozgesi siz hiç O et kesildikten sonra çıkan pisliği gördünüz mü ben gözlerimle gördüm bizzat oğlumu sünnet eden doktor gösterdi hem de 3 aylık bir bebeğin sünnet yerinde inanamadım
151020 Mors_drenge45 onun mantığı çocuğun uyuması lokal bende yaptırdım sünnet boyunca oğlum mamasını içti uykusu da bıraktık çocuk uyudu ne olduğunu bile bilmedi 3 aylıktı bebeğim o kadar rahat ki bence çok çabuk iyileşiyor yenidoğan bebeklerde