Melissima Kızlarrr sizler bebeginize ne tür çorbalar yapıyorsunuzzz, su an sebze corbası iciyor ama sıkılmaması icin farklı tarifler arıyorum, her gün aynı seyi yesin istemiyorumm, tavsiyeleriniz var mı sizler bir günde neler yediriyorsunuz bebislerinize?
yagmurcfr Melissima Sabah kahvaltısı aynı rutin tarhana sebze çorbası yayla çorbası yapyorum bugün kırmızı biber soğan patates buharda haşladıktwn sonra tereyağ un püreyle karıştırıp vercem geçen gün ilk defa yapmıştım yedi bugün de yapıcam C vitamini açısından çok zengin bi çorba bu arada benim de tam 6 buçuk aylık kızım 😊
VERA19 Melissima Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
Melissima yagmurcfr oh maşallah 😊sogan kırmızı biber falan verilir mi bilemiyorum ya, siz doktora danisarakmi verdiniz acaba?
yagmurcfr Melissima Evet canım doktorumuz liste verdi o zaman sormuştum sadece salça o tarz şeyler verme demişti tarhana ver dedi ben aşçı anneden bebek tarhanası almıştım onun içinde de kırmızı kapya biber kullanılmış öyle yazıyor üstünde verdim bi sıkıntı olmadı burda bi posta da görmüştüm kapya biber verilir diye
Melissima yagmurcfr çok tesekkür ederim fikir olsun simdi sebze corbası yapıyordum kırmızı biberi deneyeyim 😊❣