Merhaba sevgili anneler 😇 Kızım 8 ay 4 günlük. Normalde atak haftalarını çok takip etmem aklıma geldiğinde bakıyorum öyle. Her bebek aynı değil kimi yoğun yaşıyor kimi anlamıyor bile atak haftasında olduğunu. Şuan bizde atak dönemindeyiz. Sanırım baya baya atağı yaşıyoruz. Ek gıda + meme olarak gidiyoruz ama kızımın iştahı gitti resmen. Önceden bu kadar değildi en azından. İştahında bariz Bi fark oldu. Memede alırkende zorluk yaşıyoruz kendini geri itiyor vs. Uykuda da bozukluk var uyanıp duruyor. Bazen bu hali Bi halini tutmuyor. Mesela bu sabah pankek yaptım. Yeni yeni eline bir şey vermeye başladım. Normalde her bulduğunu ağzına sokar. Eline alıyor bırakıyor ağzına götürüyor bırakıyor falan. Ben veriyorum almadı aldığınıda çıkarıyor. Pütürlüye alışkın yani çatalla ezip veriyorum çorbasını çünkü. Sabahları karışım veriyordum artık bırakmak istiyorum tek tek yesin diye ama napıcam bilmiyorum böyle alışmazsa diye korkuyorum 😞 Ataktan mı tüm bu olanlar. Düzeliyor mu atak bitince. Bizim gibi olan yada atlatanların fikirlerine ihtiyacım var. Bu arada diş yok henüz daha dün doktora gittik bu belirtide yok diş desem oda değil yani 🌼 teşekkür ederim şimdiden ❤️