Prnss_71 Kızlar acil yardım edin 3 aylık bebegımın bacaklarında kollarında nokta nokta kızarıklık var alerji oldugu u düşünüyorum basına gelen varmı ne alerji yapıyor yumurta yaparmı Bn hergun tüketiyorum sabah
elifhanimm Prnss_71 herşey olabilir süt olur tahıl olur yumurta olur bunu ancak diyetle çözebilirsin..
Prnss_71 elifhanimm nasıl diyet yapmam lazım ilk defa başıma gelıyo doktorunu da aradım öglen arasında mış
Melike_ceylan_ elifhanimm bısey sorcam oğlumun karnı kırmızı sıvılce gbı bırden bgun cıktı dha omceden de vrdydı gctydı tekrar geldı bıde egzamaası var oglumun sıcaktan da olabılrımı acaba karnı
Melike_ceylan_ elifhanimm bızım salon cok sıcka oluyo gunes gelıyo ama cocugu yatak odsnda uyutuyom ben zı in ve tişörtle yatıyo gece bu akşam bnyo yptrdım nemlendirici surdum vucuduna bırden ve Bulgaristan kremini kç surdum kızarık yere ayaklarına egzamayı gecırır dye gcen gcrdydı
elifhanimm Melike_ceylan_ canım isilik gibi ise sıcaktan olabilir ama aylık kontrolünde baktır cildi kuru mu yumuşak mı nasıl? Bazı bebeklerin cildi tepki vermiyor benim oğlum da öyle