sweetasya eminemre99 benzokain ya da lidokain içeren diş jelleri beyin hasarı, kalp problemi, nöbet gibi etkiler gösteriyormuş iki yaş altı bebeklerde. Kullanıyorsanız da içeriğine bakmanızı öneririm
minikbaykus Ftmsrsln 6. Aydan beri canım. Özellikle on gündür sadece portakal suyu içiyor. Küçük azilarla köpek dişleri aynı anda kabardı bazıları patladı. Çocuk mahvoldu
minikbaykus Mom095 15 aylık canım. İnan zorla yediriyorum kafa hep geride kaşığı görmek bile istemiyor. Bu ara artık iyice saldı. Azilar ve köpek dişleri yüzünden
Mom095 minikbaykus çok iyi anlıyorum 😞benim bebeğimde aynı. Kilosu nasıl peki? Bizimki bu ay kilo vermiş 😢
minikbaykus Mom095 11 kiloydu.10 kiloya düştü canım. Böyle giderse iyice zayiflicak. Sizin nasıl kilosu
Mom095 minikbaykus bizimde aynı çok üzülüyorum 😔 doktor 1 yaşına kadar bi şekilde alıştırman lazım yoksa iyice düşer kilosu dedi. Ama ağzını açmıyo ki nasıl besleyeyim. Sütümde yetmiyo sanırım. Mamayı da kabul etmedi. 😢
Melo04 Ftmsrsln Kızım 20 aylık hala yemiyor 🥴 iştah açıcı takviye gıda verdi doktor yine boş maalesef ne yapsam olmuyor