mrstucii06 Kizlar 10 gun sonra 7 aylik olcak oğlum kafasndaki konagi kasiya kasiya yara yapmış ve kaşınıyor ağlıyor cok huysuz sari kantoron yağını önermiş bi anne faydasi olurmu nasil kullanmaliyim nasil sürmeliyim bi zarari olurmu yardimci olurmusunuzz
queenMother mrstucii06 zeytin yağı sürüp biraz bekletiyordum sonra ince yarakla ters yöne tarıyorum çıkıyor arkanda banyosunu yaptırıyorum çıkıyor birdahada olmuyor
Kuzeybabyy mrstucii06 bepanthol sensiderm sürün kafasına bir saat sonrada yıkayın o krem kaşıntıyı alır alerji doktorumuz önerdi
mrstucii06 queenMother canm yara yapmış kaşimaktan bebek yağı sürüyorum ben her duş öncesi ama suan kaşıntıyı durduran birsey lazım 😔
snowflake Canım ben ilk zamanlar banyo yaptırmadan önce zeytinyağıyla başına hafif hafif masaj yapar gibi sürüyordum sonra banyosunu yaptırıyordum geçiyordu Şimdi de hip in badem yağını sürüyorum aynı şekilde saçları yumuşacık oluyor ve Konak geçiyor
mrstucii06 snowflake tatli badem yağıda var elimde kaşıntısıni durdurup rahatlatirmi nasil kullanılıyor