Ftmsrt Bebeğim 2 haftadır kendi dönüyordu bugün bi uyandım ki uykusunda dönmüş yüz üstü yatıyor. Düzelttim uyandı ağladı tekrar döndü uyumaya devam 😀 burnu falan kapanır mı korkuyorum
Damla29 Ftmsrt sizinki erken başlamıs benim oğlanda gecen öyle yatıyordu gayet iyi bi şekilde bizim gbi döndürdüm ama ne olur ne olmaz diye merak etme kurtarır kendini
Waris Ftmsrt benım kızım da 4 aylıkken dönmeye başlamıştı. Sonra bir baktım gece yüzükoyun dönmüş uyuyor. Hiç ellemedim. Öyle daha rahat etti. Uzmanlar tehlikeli diyorlar ama artık dönmeye başlayınca bence kendilerini kurtarırlar.
HeyMoms Ftmsrt benim oğlum da 8buçuk aylık yüzüstü uyumayı çok seviyor.ben yan yatırıyorum 2 dk geçmeden bakıyorum hemen yüzüstü yatmış😊sürekli kontrol ediyorum nefes alamazsa fln diye ama sürekli dönüyor zaten
Emine_1245 Ftmsrt oğlum 5 aylıkken başladı öyle uyumaya hiç müdahale etmedim bende. Kafasını rafatca dönduruyorsa korkmayın sık sık da kontrol edersiniz birşey olmaz allahın izniyle
Ftmsrt Waris ayneen benim kızım da rahata benziyor öncesinde kendim yatırıyordum biraz yüzüstü uyusun diye kafa düzleşmesi oluşmuştu yatmazdı şimdi şaşırdım korktum
HeyMoms Ftmsrt aynen öyle rahatsa öyle uyusun minnoş🤗ben de öyle uyumayı çok seviyorum hamileyken en çok özlediğim şeydi yüzüstü uyumak😂diyorum oğlum bana çekmiş😂
Ftmsrt HeyMoms bende çok severim eşim aynı sen diyor elim yüzümde uyumayı severim kızım da öyle ben anneme kızımda bana çekmiş 😀🥰🥰