Kediliannee Ece-su insanı motive etmek yerine enerjilerini sömürüyorlar. 10 tane de büyür ama nasıl büyür asıl mevzu bu..
Paramedikelif Ece-su canım uyku eğitimi konusu geçmiş yorumlarda benim arkadaşlarım çiçekailemden uyku eğitimi aldı 300 lira gibi bişi fiyatı memnunlar bir bak istersen
Ece-su Paramedikelif canım bakayım da çoğu kişi liste veriyor ona göre uyut bişey yap bende işte ağlarsa o sabır yok o an kilitleniyorum
Eliftav Ece-su uyku eğitimi alın hemen,ben de aynı durumdaydım artık hayata devam edemez duruma gelmiştim,çocuk doktorumuz önerdi uyku eğitimi verin dedi,3 gece sonrasında herşey normale dönmeye başlamıştı
Nilver Ece-su Canım memede uyuyor ondan uyaniyordur geceleri emmeden uykuya geçmeyi bilmiyordur bence memede uyutmamaya çalış biliyorum şuan nasıl uyursa uyusun uyusun da kafasındasındır ama😁 ilk etapta meme de uyutma dalmadan yanına al uzan pis pis la kendi kendine uyumayi öğrenmeden maalesef gece kalkmalari düzelmiyor
Ece-su Nilver memede uyumuyor ilk başlarda uyurdu şimdi gece emiyor yatağa koyuyorum pış pış yapıyorum yine kalkıyor
gulse_uyak Ece-su kendiniz de verebilirsiniz çok video izleyin mantığını kavrayın ve tutarlı kararlı olun pes etmeyin çok zor evet ama imkansız değil sonunda kazanan ve rahat eden siz olacaksınız.
Eliftav Ece-su buradan isim vermek yasak,uyku kiti olarak araştırabilirsiniz instagram ve internetten,uyku kiti satın alarak eğitimi ben verdim,Uyku saat aralıkları,uyku süreleri uzatma vs herşey yazıyordu yaklaşık 30 sayfa kadar gönderildi