pnrbyrk 121015 banyo dışında da kullanılıyor ama ben banyo için kullanıyorum banyo konusunda çok rahatlık sağlıyor
Elisss4016 121015 ben kullanıyorum çok memnunum.7aylık kızımın hareketlenmesiyle bir hayli zorlanıyordum yıkarken şimdi çok pratik🤩
121015 yusramomy yorumlar da banyo dışında da kullanan varmış siz sadece banyo yaparken mi kullanıyorsunuz
yusramomy 121015 hayır ben normalde de arkasına bişey koyup oturtuyorum 6 aylık kızım sürekli yatmak istemiyor artık. Vakumları da güzel tutuyor ancak düz zemin olması gerekiyor sanırım bizim banyonun zemini pütürlü gibi ben yapamadım 😄
121015 yusramomy aynen benimki de tam 6 aylık oturmak istiyor her yerde belki banyo dışında da yanında ben olduğum da onda otursun biraz istiyorum
yusramomy 121015 evet o zamanlar için güzel bence oyalıyor destekliyor . Önden acılmalı rahat oluyor hem tavsıye ederim. Ben biyere giderken de götürmeyı dusunuyorum mama vs ıcın
Gamzeeehira Ben kullanıyorum çok rahat oluyor yemek yaparken yanıma tezgah a koyuyorum . Sadece yere iyi yapıştığın dan emin olun ve yanından ayrılmayın