Dilek-umut Bebeğim 4 aylık 6 dan sonra 3 kere kaka yaptı anne sütü alıyor acil kızlar ishal mi doktor daha hastaneye gelmemiş soramadım
xrtalafx Dilek-umut çokmu sulu kakası canım su verin kaka yaptıkca vücudu susuz kalmasın gün içinde tekrar takip edin her emmeden sonra yapıyorsa ishaldir eger köpüklüyse üşütmüştür
mutlukalp21 Dilek-umut yok hemen rota değildir yani benim bebeğim sabahlar 2 3 kez kaka yapar. Lifli gıda tukkettiniz mi yada bol zeytinyağı. Ateş kusma varmi
mutlukalp21 Dilek-umut eğer ateş kusma huzursuzluk yoksa korkmayın bişey yoktur. 6 7 kez bile yapabilir demişti benim doktorum. Ama gidip gösterin siz 1 doktora normal durumunun dışında kaka yapıyorsa
xrtalafx Dilek-umut Emziriyor iseniz asitli gıdalardan uzak durun ve gün içinde takip edin ishal 7 gün sürerse doktora gidin onun dısında gecer merak etmeyin genel durumu iyiyse korkmayın Allahın izniyle
Dilek-umut xrtalafx evet sadece emziriyorum ataşi yok çok şükür doktor daha hastaneye gelmemiş soramadım teşekkür ederim
Annevebebek Dilek-umut ishal demek için sulu olması lazım sık kaka yapması ishal demek değil sen kıvamını kontrol et canım geçmiş olsun 😊
Dilek-umut Annevebebek doktorla konuştum şimdi sizin dediğinizi dedi valla süpersiniz teşekkür ederim