Mom88 Kizlar Yumurta sarısı nkdr vermeliyim 7 aylık olacak oğlum 3 gün sonra .. ve yumurta sarısı yanında ne verebilirim lor peyniri dışında
ecemm-6161 Mom88 zeytin ezmesı canım labne pekmez bunlsrı alerjik reaksiyon vR mı yok mu bakarak verebilirsin doktorum öyle demişti
Snmtt Mom88 ben o ayda veriyordum her şeyi azar azar. Beyaz peynir, siyah zeytin, tahin pekmez, yumurta beyazına da başlamıştık omlet yapıyordum ıspanaklı peynirli falan.
Sumeyyebaglan Mom88 yok canım kendim yapıyorum labneyi aşırı basit zaten. 3 gün kuralıda yapmadım valla😂
Snmtt Mom88 ayrı ayrı verdim ben hep hiç karışım yapmadım. Önerilmiyor zaten hepsinin tadını ayrı alsın diye
Sumeyyebaglan Mom88 ayrı ayrı veriyorum hepsinin ayrı bi şekilde tadını bilsin diye sizede öyle öneririm daha sonrasında sıkıntı olabilir tek olarak yiyemeyebilirler ama yinede siz bilirsiniz tabi☺️ labne içinde marketten mis markasının beyaz süzme peynirini alıyorum. Sütü yoğurt mayalama ısısında ısıtıyorum sonra ayrı kabın içinde bi kalıp süzme peyniri alıp ılıttığım sütten bi kaç kaşık koyup çırpıyorum iyice pürüzsüz krema olana kadar. Daha sonra bu karışımı mayalayacağım ılık sütün içine aktarıp karıştırıp kapağını kapatıp sarıyorum sabaha kadar. Sabahta alıp süzgeçin içine koyup 4 saat kadar süzülmesini sağlıyorum altta kalan süzülen su peynir altı suyu oluyo onu buzluğa atıyorum diğeride labne oluyo zaten☺️