Kubracvlk Beyza5151 4 aylık 2.5-3 saat arayla 100/120 cc veriyordum bugun 150 cc verdim mama kutusunda 180 cc yazıyor kafam karıstı . Gece kaç saat arayla yiyor uyku düzeni nasıl?
Beyza5151 Kubracvlk canım mama kutusunda bence cok fazla Yazıyor ya o kadat versem benim kız içemez diye düşünüyorum. İstemedigi zaman zaten ya kafasını çeviriyor ya da diliyle ittiriyor. 4. Ayına girene kadar uykumuz cok iyiydi. Bu ay biraz daha sık kalkmaya basladı akşam 9 da uyuyor gece 1 gibi uyanıyor snra hmen 4 te tekrar uyanıyor 6 da sonra en sonda 7.30 da uyanır bidaha uyumaz🤦🏼♀️
Beyza5151 Kubracvlk ben normalde geceleri emziriyordum hep yalnız sütüm o kadar azaldı ki napıcam bilmiyorum dün gece mama yapana kadar kıyameti kopardı nasıl yapsam nasıl ayarlasam diye düsünüyorum alarm kursam 1 saat öncesine kalksam yapsam alarmdan benim kız uyanır
Kubracvlk Beyza5151 bizde 4. Ayımıza girince sanki düzelmeye basladı normalde 1-2 den önce uyumazdı yavaş yavaş geri Geçtim son 2 haftadır 20.00-20.30 gibi uyuyor 2 de kalkıyor mama yiyor 05.00 da kalkıyor 08.00 da tamamen ayaktayız😊
Kubracvlk Beyza5151 ben de 3.5 ay emzirebildim sütüm gitti hemen inmediği için bıraktı sma gold mama kullanıyoruz . Termos aldım kaynar suyum oluyor bide soğutulmuş su ketılda bırakıyorum hemen yapıyorum gece su ısıtmaya kalksam uykusu bölünür emziğini verip 2 dk hazırlıyorum devam ediyor😊
Beyza5151 Kubracvlk Nasıl yani ben hep sıcak suyla hazırlayıp soğutmaya cabalıyorum termostaki ılık suyla mı yapıyorsunuz oluyor mu ki öyle
Aysegul845 Bende mama kullanıyorum sütüm kesildiği için. 4.5 aylık 150 CC veriyorum 2.5-3 saat arayla. Mama suyunu da kaynatıp termosa koyuyorum gece gündüz kaynamış suyum hazır oluyor hemen yapıp veriyorum daha kolay oluyor
Beyza5151 Kubracvlk Hımmm belkide benim sütüm iyice azaldıgı için sık sık uyanıyor canım doymuyor cünkü hic
Kubracvlk Beyza5151 evet canım kaynatıyorum termosa döküyorum o saatlerce soğumuyor . Bide kaynamıs soğutulmuş su ayırıyorum dengeliyorum hemen gece :) öyle yaparsan bebeğin bekleyemez tabikii annesi
Beyza5151 Kubracvlk ayy ben de öyle yapiyim o zaman artıkk allahım öyle onu düşünüyordum nasıl yapsam nasıl yapsam dye cok tesekkur ederim fikir icinn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰
Kubracvlk Beyza5151 rica ederim ne demek ben tedi den 20 yada 30 tl almıstım termosu:) yada suan termos yoksa ketılda kaynat yatmadan önce gece kalkınca ac 2-3 saniye de hemen kapat ılınınca
Beyza5151 Kubracvlk hımmm evet termosum yok yarın ilk iş termos alıcam yapiyim simdi cok tesekkurler🥰