Berfinnn Iyi geceler kızlar bi sorum olacak size ramazandan 1 2 hafta önce düşük yaptım hala adet olmadım sizce olmalı miydim yoksa gecikti mi ki normalde hep gününde olurum yada tekrar mi hamileyim aklımda deli sorular bilgisi olan yazabilir mi 🌻😇
nur-nr_123 Berfinnn tekrar hamilelik olabilir canm bı test yapsaydın düşük yapıp arkasından hamile kalan coka rkdaim oldu
VSD-61 Berfinnn betahcğ değeri hemen düşmez.düzenli hemen adet görmeye bilirsiniz.adet tarihiniz ne zamandı.birde hemen hamile kalmanız için 2 hafta içinde ilişkiniz oldu mu olsa bile gebelik kanka 21 gün içinde belli olur .
Berfinnn VSD-61 evet ilişkimiz de oldu korunmasız zaten en çokta ondan şüpheleniyorum inşallah hamile değilimdir o zaman çok istiyordum ama şuan istemiyorum
Dgndrmz Berfinnn geçmiş olsun canım inşallah istediğiniz zaman tekrardan olur kuzum yanlış anlamassan nacizane bişey söylemek istiyorum madem artık istemiyosun korunmasız niye beraber oluyosunuz a canım dikkat etseniz keşke sonra kaçınılmaz sonlar oluyo maalesef istemiyodum ama hamileyim olayları 😞 istemiyosan inşallah değilsindir canım ama şüphelerin var test yapmakta da fayda var
Karakiz1 Oncelikle gecmis olsun canim bende düsük yaptim 30 35 gun icinfe adet olman gerekiyor en fazla 40 gun keske hemen iliskiye girmeseydiniz hamile olma olasoliginizda var tabi adetiniz normal tarihten geciktimi
Berfinnn Dgndrmz canım o dönem istiyordum yani 2 hafta öncesine kadar ama 3 4 gündür başıma gelen şeylerden dolayı kesinlikle istemiyorum. En iyisi bi test yapim ben inşallah değilimdir
Dgndrmz Berfinnn ha o şekilde bir durumsa birşey diyemem tabi ama düşük sonrası vücudun kendini toparlaması için 6 ay kadar denemeyin diyorlar canım hakkınızda hayırlısı
Berfinnn Karakiz1 inşallah yarın çubuk test alıp paylaşırım özelden yazarım takibe alıyorum seni kuzu