nursocum İzleyen var mı ? Ben 4. Sezona geldim ama azcık sıkıldım gibi. Birde vali öldü mü ? Onu göstermediler de 😂
Cheddar nursocum valla bundan 10-11sene evvel ilk sezonu izleyip zirvede bırakmıştım hiç sarmadı nedense 😅
aybukemom nursocum ay bende 4. Sezonda bırakmıştım 4-5 sene önce şzledim sonrası çok sıkıcı ilk bölümler baya heycanlıydı . Supernatural i 10 sezon şzledim mesela 11 den sonra bıraktım 😂 başta gğzel gidiyor sonra aynı film dönüyor
limonlukarpuzzz hafsahatun Pardon karistirdiniz herhalde daha 10. Sezon yeni yayinlandi 16. Sezon nedir 😂
nursocum Cheddar bende boşluktan izliyorum. Hep aynı şeyler. Çıkardığım tek ders insanların balına ne gelirse gelsin yine birbirileriyle uğraşıyorlar 😂
Esilyaa nursocum 10. Sezona kadar izledik biz ama benim için dizi glenn öldüğünde bitti. Sarmadı bi süre sonra
hafsahatun nursocum evet. Bana da izlemem için çok ısrar etti. Ama o dönem hamile olduğum için içim kaldırmadı. İzlemedim. Kendi De baya tutkunu
aybukemom nursocum despret housewife ,how ı öet your mother , doctor who, dexter ,friends bunları izledinmi iyi sarıyor
nursocum calikusuu vay be bitirmişsin resmen. Her gün bi bölüm izlesem ömrümün sonuna kadar dizi buldum 😂
nursocum hafsahatun ben zombilerden hiç korkuyorum ve etkilenmiyorum desem 😂 insanlar daha tehlikeli gösteriliyor 😂
Yusufcuk6 Cheddar eskiden televizyonda veriyorlardı yerel kanallarda şimdi vermiyorlar bende çok izlerdim
nursocum 3MelekAnnesi3 korkma kuzum hiç korkutucu değil sadece salgın hastalık 😂 şimdi yaşadığımız şeylere benzer yani, en azından orda düşman görünüyor 😂
nursocum calikusuu ayyy deli misin 😂 16 sezon andrea öldü diye üzüldüm bende ama lolinin triplerinden kurtulduk😂