Elistosunanasi As1ioz ya benim param yanlış hesaba yatmış galiba 🤦♀️ eşim sağolsun ama ptt de de belirli tarihler arasında alabilirsiniz diyor 🤷♀️
Defnelina27 Elistosunanasi benimkide ibana yatmış ama hangi kart bilmirouz nasil olacakmış acaba bilginiz varmi
Elistosunanasi Hiranur2010 başvuru yaparken benim ibanımı bir türlü kabul etmedi eşimin ibanını yazdık yanlış oldu sanırsam şöyle bişey de var yanlış yazdık desem en fazla 2 rakamı yanlış yazmışızdır o da nasıl başkasının ibanına nasıl denk geldi şaşkınım 🙄
Cheddar Elistosunanasi yanlışlıktan eminseniz bağlı olduğunuz ilçenin sosyal hizmetler kurumunu arayarak bilgi alın onlar yönlendirir sizi
Elistosunanasi Cheddar yarın aricam hiç beklemiyorduk açıkçası ama iyi gelicekti o para bize başka hesaba da yattıysa da napalım inşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir
Elistosunanasi Aagoktug devletin 1.100 lira olarak verdiği yardım parası e devletten pandemi destek ön başvuru yazınca çıkıyor ikinci kez veriliyor bu para ama tabi kime çıkıp çıkmayacağı belli değil siz başvurun yine de