Gly_87 Belinaysmom Watsons ın pure beauty (benimki ivory olandi)tek gecerim,ablam guzellik uzmani,ne unlu markalarinkini gonderdi bana yurt disindan ama ben bundan vazgecemedm 🤣🤣
Mom078 Belinaysmom Genosys BBC kullanıyorum akıllı fondöten diye geçiyor güneş koruna özelliği var içinde ki arbutin sayesinde leke açma özelliği var
Dmt-01 ikibalannesiSena bende note un bb sinin küçücük deneme boyunu almıştım gözaltı kapatıcısıyla bb krem ikisi deneme boy yapmışlar çok begendim şimdi normal boy almak istiyorum ama numarasını nasıl bilecem onu kestiremiyorum ya deneme boyda numara yazmıyo çünkü
Mombaby Belinaysmom yok canim ama ben bayagi acik tenliyim bb deki gunes kremi yeterli gelmiyor sanirim eve geldiğimde kizardigimi farkettim altina gunes kremi surmeyi dusunuyorum ama kapaticiligi bende iyi yuzumde benler var ren uyumunu esitliyor bende ise yaradi
ikibalannesiSena Dmt-01 Zaten 1 ve 2 numarası var ben açık tenliyim 1 kullanıyorum buğday ve açık tenler 1 esmer tenli olanlar 2 kullanıyor demişti satıcı 🥰