Volmer Kizlar bebeğim 15 aylık doğduğundan beri alın sırt kısmında tüyler var sırt kismindakiler renksiz çok belli olmuyordu ama şimdi belirgin olmaya başladı alindakilerde de dökülen yok zamanla dökülur mu endişeleniyorum açıkçası 😔
papatya96 Volmer benim oğlumun alnında da var 4 aylığız dökülmedi dökülür mü acaba bende merak ediyorum
Minimalhanim Volmer döküldü kızımın hatta simsiyah tüylü bi kızdan kumrala döndü evrime kafa attı yavrum daha bu yaşta
mariecurie20 Volmer kızımında sırtı tüylü bir de bıyıkları var 😊 çok tatlı bence dökülür heralde zamanla
Volmer Browni_61 kız dökülür dediler bu zmana kadar dökülmedi ileriki zamanlarda Salah gecilirde psikolojisi bozulur diye endişe ediyorum
Minelay Minimalhanim Kaç Aylıkken evrime kafa attı acaba benim kuzumda baya esmer gören herkes kapkara bu diyor 😃
Browni_61 Volmer Noeml bisey dökülür pikolojisi nie bozulsn doklmzse agdayla halledr kalici bisy deil.Esmer bebekelrde sha cok oluyo bnm bi arkdsm vardi esmerdi sirti ensesindn aşa omirlik kismi heo tuydu
mariecurie20 Volmer evet haklısın ya aman bi şey derler incinir diye düşünüyorsun biliyorum. Dert etme ama dökülür 😊
Minimalhanim Minelay bikaç aya tüyler döküldü keldi zaten saçları yaşında çıktı sonra başladı evrime kafa atma hikayemiz 😂😂
annebusesi Volmer benim kızımda da hala var surtında alnında.. Kollarındakiler döküldü. Doktorumuz zamanla döküleceğini endişelenmeye gerek olmadığını söylüyor. 6 yaşında bile dökülebilirmiş ☺️ şuan alnındaki çok belli olmuyor eskiye göre baya gitmiş aslında 25 aylık.