HilalAksakal Bebeğim 48 günlük normal de hergün kakasını yapar sulu yapar hep ama şu üç gündür gece gündüz ağlıyor çok zorlanıyor yaparken yaptığı da sulu oluyor kabız değil yani napıcam bilemedim çok çaresizim doktora götürdüm parmak attı o anda yaptı tuvaletini bir problem yok dedi gönderdi ama kızım hala çok zorlanıyor hep ıkınıyor 😔
Merveksr HilalAksakal kulak temizleme çubuğunun ucuna bebek yağı yada zeytinyağ damlat sonra poposunun deliğinden hafifçe yavaşça sok alışır benim bebeğimde 48 günlük yapamadığımda öyle yapıyorum rahatlıyor
MTkutay HilalAksakal Canim karnı agriyordur gazi vardır. Karnını sıcak tut sırtını karnını bol bol ovala benimki de o günlerde öyleydi mümkün olduğunca sakin ol ki o da hissetsin
bynduru Merveksr bu yonteme benim doktorum cok kiziyor cok tehlikeli diyor ve bebegin dogasini bozar diyor.
MTkutay HilalAksakal aşırı sıcak ve aşırı soğuk gazı artırır yaz günü iki çorap çok değil mi canım sence
Sevdeclk HilalAksakal yengem hakiki zeytin yağı ver güde üç defa çay kaşığıyla dedi başta vermek istemedim ama ben onu öyle gördükçe caresiz hissediyordum derdine derman olamadıkca. Üç defa değil ama bir defa verdim günde çay kaşığıyla iyi geldi çok şükür
HilalAksakal MTkutay canım benim evim çok serin oluyor birde kızımın doğduğundan beri ayaklarını yine ısıtabiliyorum çorapla falan da elleri hep soğuk oluyor
MTkutay HilalAksakal bebegime sarılıp ağlaya ağlaya esimle kavga ede ede atlattım canım çok zor günlerdi ve yalnizdim evde bi ara kafayı yiyecegimi düşünüyordum şimdi 2 buçuk aylık ve o günler ne çabuk geçti diyorum
1annee1 HilalAksakal karni agriyodur. Sicak havlu koy karnina. Birde zeytinyagini kavur iliyinca masaj yap, youtube ayse onel gaz masaji var onu dene mutlaka.