Albegs Kızlar bebeğim sabahtan akşama kadar toplam 35 dk uyudu o da 20 dk bir 25 dk bir artık şaşırdık uykusuzluktan sürekli ağlıyor bir çay kaşığı calpol verdim ilk defa sma vicdanım rahat değil bu durumu yaşayan ve çözüm yolları bilen paylaşır mı
Mervekozan Albegs Bugün bizde öğlen 12 den sonra parça parça 3 saat anca uyumuşuzdur. Bebeğim daha 1 aylık çok yıpratıcı bir durum
Busra0102 Albegs canım gaz olabilir bizde öyledik doktora götürdüm gaz dedi gaz damlasıyla rahatladı şimdi 3 ay 5 günlük yeni yeni düzeliyor gaz +kolik
2kezanneoldu Albegs daha çok ufak aynı şeyleri bende yaşadım gaz olabilir bezi huzursuz etmiş olabilir karnı doğmadığı için uyumuyo olabilir…. ben kızımı yikardim emzirir uyuturdum çok huzursuzlaninca yikamak gerek benim kızımda 1 ay 20 günlük daha yeni yeni kendine geliyo hagla uyku düzeni yok gece bazen uyur bazen uyumaz ama hepsi gelip geçici 💗👈🙋♀️
Busra0102 Tunahanalp gazı olduğu zamanda benim bebeğim sürekli emmek isterdi alırdı 1 2 defa çeker o şekil sakinlesip uyurdu
Albegs Tunahanalp sabahtan akşama kadar emiyor . Başka elimden bir şey gelmiyor yoksa bağırarak ağlıyor😰ben de dinlemeyince sütüm gelmiyor öyle geçiyor
Tunahanalp Albegs malesef bizde de aynı. Stresi ayrı yoruyo. Dediğiniz gibi elimden bişey gelmediği için sürekli emziriyorum. Ama süt birikmiyor. Allah yardımcımız olsun 🙏🙏