Gizemmmm Kızlar iyi akşamlar... bebeğim 6 aylık olmak üzere ve saçımla püsküllü şeyleri bulduğunda bunlarla uyumaya çalışıyo parmağınıda emiyo bu arada. Benim sorum tecrübeli anneler varsa bebeği böyle şeylerle uyuyan bebeğinizi neyle uyuttunuz uyku arkadaşımı aldınız hangisini seçtiniz yorumlarınızı bekliyorumm şimdiden teşekkürler☺️
Hatice18 Gizemmmm Benim kuzenimde oyuncak ayısı vardı onun askisini burnuna surtuyordu Birde uyku battaniyesi vardı battaniyenin ucunu da burnuna şurup öyle uyuyordu 🙂😂
Cagla Gizemmmm https://www.google.com/search?q=doudou&client=ms-android-huawei&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjYtYmQ56LhAhUt8-AKHUjWAjcQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=524&dpr=3#imgrc=lr1oGpBFmKb3RM Benim kizimda bununla uyuyo😁
Deringorkem Gizemmmm benim ki battaniyeyi yaptı uyku arkadaşı 😂 ama battaniyeyi ayiciklardan alıcam bende sevdi diye 😊
Gizemmmm Bilge12 Ay çok iyiymiş😄😄 güldüm gerçekten ama poşet beni korkutur görmem boğolur yutar flan bende battaniyeyr alıştriyim dedm yazı var eşarp iyi gibiii🥰
FerideguL Gizemmmm alıştırma nasıl oluyor peki yani her dakika eşarp ı mi eline vermek lazım bende alistiracam da nasıl oluyor merak ettim bebeğim 3 ay 16 günlük
Gizemmmm Hatice18🤣🤣 ya bebeklerimiz çok folik asit maşallahları var bizden akıllı ve ne istediklerini biliyolarrr😄
Hatice18 Gizemmmm Valla şuan benim bebeğim 2 ay 19 günlük bende çok istiyorum bı uyku arkadaşı olsun ona sarilsin sonra bana sarilsin 🤣
KaSeAy Cagla Ya bu oyuncakları hep görüyorm ne işe yarıyo acaba diyodum alt kısmının önlük gibi olmasının amacı ne
Gizemmmm Deringorkem Benimkide battaniyede amaa her defasındada aramıyo aynı battaniyeyi acaba ararmı zamanla? Szinki kaç aylık ve ne zaman aynı battaniyeye alıştı acaba biz 6 aylık yeni olduk☺️
Gulzar Gizemmmm ah canim ben ne yaptıysam uyku arkadaşı istemedi,çok seviyorum ben bebek arkadaşına sarılıp uyusun diye..Nasıl uyuduğunu sorarsan yastığını ovalayarak uyuyor çok garip ve komik gözüküyor😄
Gizemmmm Gulzar 😄😄 benimki de kucağımdaysa saçımı eline doluyo emerken kötüsü saçıda ağzına sokmaya çalışıyo toplasamda çıkarıyo yerinden gözüne yüzüne altındaki çarşafı üstündeki battaniyeyi sürekli koklama durumunda🤣
Bus_ra_ Gulzar aynı benimki oioiden peluşa arugamiden battaniyeye herşeyi aldım yok adam yastığın ucunu tutup uyuyo 😂😂😂 masrafsız oğlusumm
Defneninannesi Gizemmmm Benim kızım da ilkten kücük bir ayıcıkla uyuyordu. Kısa bir süre sonra sıkıldı. Yani aslında derdi uyku arkadası değil ilgisini çekecek birseymiş onu farkettim. Bi oyuncak veriyorum onu incelerken uyuya kalıyor. Ama sonra onun yüzüne bakmıyor. Evde eline verecek ona zarar vermeyen obje kalmadı resmen :))) dolabında hiç giydirmediğim ayakkabıları var onları veriyorum bu aralar elinde ayakkabı ile uyuya kalıyor :))
aliannesi Defneninannesi ben de bi benim oğlum mu böyle acaba diyodum 😅 valla lens kutusu, oyuncak ayı, kumaş çanta, nazal aspiratör, kıyafet ayakkabı.. dediğiniz gibi ben de artık ne bulacağımı şaşırıyorum :))
Gizemmmm Hatice18 😄 benim amacım birazda uyku arkadaşını görünce uyucağını anlasın çünkü battaniyesini verdiğimde direk parmağa yöneliyo uyku moduna geçiyo😄
Serap5252 Gizemmmm benimki uyku arkadaşıyla güreşiyor .😃o alışkanlığı unutturun kardeşim parmak emiyordu 19 yaşında hala emiyor diş yapısı bozuldu ve dişlek oldu parmağı da çok inceldi
Gizemmmm Serap5252 Evet kötü bişey küçücktü eldivenler taktm ettim çıkardı hçbşey engel olmadı ama Allahtan şöyle bir avantajm var sadece uykuya geçerken emiyo normalde yada btn gece emmiyo uyucağı zaman emiyo uyuyo sonra çıkarıyo biniyorum sizinkide böylemydi ama haklısınız büyüdükçe başka şeylere yöneltmeliyimmm
Kubra34 Gizemmmm amigurimi bebek almıştım 5.ayında onu tutuyor kızım uyumadan önce ordan oraya fırlatıyor sonunda tutup uyuyor😅