bukaga Kızlar selam, gece kusmaları korkum var bebeğim 1 aylık. Kusarken kafasını düz yapıyor boğazına kacırıyor içer içmez kusmuyor 1 saat sonrada kusabiliyor gecelerden korkar oldm ne yapabilirim basına gelen varmı
Lilamorr77 bukaga yan yatırıp arkasına yastık gibi bişey koyabilirsiniz ben öyle yaptım veya reflü yatakları var ondan kullanabilirsiniz
Kuzeybabyy bukaga iki ay reflü yatagında yatırdım sırt üstü kussada ağzının kenarından akardı.sonra hareketlendikçe kaymaya başladı. Beşiğinin baş tarafına sağa sola üçer tane kitap koyduk yani beşiğe eğim verdik. Reflü yatagı mantığı başı yüksekte duruyor hemde kaymıyor. Yoksa uykularım kaçıyor. Böyle rahat uyuyorum. Sırt üstü kafası yan şekilde yatırın. Yan yatırmak tehlikeli oğlum bir kere yüz üstü düştü öyle yatırınca
Nazlikuruca Malesef bizde aynı sorunu yaşadık hem doğduğunda hastanede hem evde kustu ve tıkandı.Reflu yatağı kullandık başlarda ve hep yan yatırdık drmuzun tavsiyesiyle 3 aylık oldu hala korktuğum için geceleri hep yan yatırırım
Morusevenanne Nazlikuruca ama yan yatmayı da önermiyorlar anlamıyorum ya. Allah korusun ani bebek ölümleri diye okumustum