Cinar_Lover Arkadaşlar merhaba. Oğlum 7 aylık, doktorumuz hastane ortamında cerrahi sünnet önerdi. Ankara’da önerebileceğiniz bir hastane var mı? Fiyatıyla birlikte söylerseniz sevinirim ❤
Hifaskkk44 Cinar_Lover ben Sanatoryum tıp merkezine yaptırdım oğlunu 2.5 aylıkken çok da memnun kaldım doktor çok ilgili birisi zaten sünnetten sonra numarasını da veriyor 500 tl sünnet ücreti ilk başta 75 tl de muayene ücreti sünntten sonraki kontrollere herhangi bir ücret ödemedik genel cerraha yaptırdık
VelardaEdiz Cinar_Lover oğlumda bugün sünnet oldu ama tabi İstanbuldayım ☺️ Şimdiden hayırlı olsun rabbim damatlığınıda göstersin
Hifaskkk44 Cinar_Lover Abdullah gıyasettin başakıncı canm sizde inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
Cinar_Lover MeteNaz Teşekkürler ☺ Doktorumuz ısrarla cerrahi sünnet olsun diyor, yoksa Onursal hocayı çok övüyorlar gerçekten
Ultraslan40 Klipsli yaptırmamanızı öneriyorum alanında çok doktorlar cinsel açıdan vs önermiyorlar. Bu arada ben de Ankaradayım, içine sinekleri bana da söyler misin ben de araştırayım🥰
Cinar_Lover Ultraslan40 Evet yetişkin döneminde sorun olabiliyor diye önermediler bize de. Tabii ki söylerim ❤ Bu hafta biraz araştırıcam ama yukarıdaki arkadaşın önerdiği doktor ve fiyatı uygun geldi bana. Kontrollerimiz Koru Çukurambar’da, orada 2500 gibi bir fiyat veriyorlar 🙄
Ultraslan40 Cinar_Lover aaa öyle mi biz de oradan takipliyiz orada doğduğundan beri. Hiç karşılaşmadık :)
Cinar_Lover VelardaEdiz Ya çok tatlısınız, size de hayırlı olsun, inşallah hepimiz yavrularımızın güzel günlerini görelim 🥰❤