_elmaliturtam Kizlar hayırlı akşamlar.. ocean marka kan damlası aldım eczaneden.. ilk3damla daha sonra 5damla olarak başla dedi eczacı fakat kilo * 2diye biliyorum ben siz nasıl kullaniyosunuz?
Bebegimm1 _elmaliturtam doktorumuz kilosuna gore vericeksin dedi saglik ocagida sadece 4 damla vericeksin dedi eczacida 0.5ml kadR vericeksin dedi ben doktorun dedigini yapiyorum kilosuna göre veriyorum burda coğu kiside kilosuna gore veriyor
minikmucizeannesi _elmaliturtam hayırlı akşamlar dr kilosuna göre vereceksin demişti 7 kiloya 7 damla 🙂
Darkrosewater _elmaliturtam eczacı arkadaşım var onun demesi üzere kilo başına bir damla olması gerekmiş ben şuan 0,5 e kadar veriyorum kilomuz 6800 hemen hemen 0.5 6-7 damla gibi oluyor
Bebegimm1 _elmaliturtam ben hatta burayada sordum ve eski psotlara da baktim çoğu kisi kilosuna göre veriyor ocean microfer dimi bende yeni kullaniyorum eger o ise kilosuna göre veriliyor😊
mycutebaby _elmaliturtam bende sormuştum burda herkes kilosuna göre kullanılcak dedi bende 8 damla veriyorum kilosuna göre
Bebegimm1 _elmaliturtam gecen muaynede sordum doktoruma 8500kilo kac vericem dedim 9 vericeksin demisti sizde 7 vericeksinz 😊
_elmaliturtam Bebegimm1 teşekkürler çok sağolun.. herangi bi yan etki kabızlık huzursuzluk vs yaptı mı peki. Kızım da gaz sıkıntısı oluyo ara ara..
Zey_mus_2017 _elmaliturtam bizde yaptı damla çocugumu çok huzursuz etti ağlamaları başladı günde 4 5 defa büyük abdestini yapan kızım 1 defa ve zorla yapmaya başladı 3 gün sadece kullanmıştım ve bıraktım vermeyi çocugum kendine geldi