Anneyim_35 Kızlar emziriyorum saçlarım aşırı derecede dökülüyor artık avuç avuç bugün aynada tesadüfen gördüm iki taraf da açılmış resmen ne yapmam lazım çok kötü oldum görünce ilk defa böyle oluyo 🤨
Baby_Mila Anneyim_35 dökülenlerin yerine hepsi gelicek merak etmeyin birde emzirirken kullanılan vitaminlerden kullanabilirsiniz ocean mumy kullanıyorum ben
Adamelisa Anneyim_35 geri geliyor cnm 6 aydayiz hala dökülüyor saç kalmadı şuan diplerine bakıyorum çıkıyor kel kalan yerler baya kapanmış .
Papatyass Anneyim_35 Bioxcin Siyah Sarmısaklı Şampuan’ı tavsiye ederim. Benimde açılmaya başlamıştı çok iyi geldi👍🏻
Anneyim_35 Baby_Mila evet vitamin eksikliği olabilir kesinlikle yerine gelicektir ilk defa böyle olunca Bi an korktum
mihrosum Baby_Mila merhaba iyi geliyor mu acaba. Kızım 17 aylık durmak sizi. Dikiliyor saclarım. Solgar biotin aldım. Eger ocean mumy ıyı geldiyse ondanda alayım
sumeyyedir Anneyim_35 bence önce kan testi yaptır canım kan değerlerinde eksik var hiç bişey şampuan vs işe yaramaz
Baby_Mila mihrosum dediğiniz gibi öndeki kısalar dikiliyor biraz onuda diğer uzunların arasına alıp düzleştirici ile şekil veriyorum ama hızlı uzuyor farkediyorum. Tamamıyla uzayana kadar böyle çare buldum