BirAnneBirBebekkkKk ANNEBALIIII bende cay etki etti valla aylik 200 gram allirken bebegim en son 800 gr aldi sevindim yani
Emiree Ben ikisini de aldım kullandım artmadı canım bana etki etmedi eden çok ama benim zaten ikisini sağdığımda 20 cc çıkıyor anca hiçte değişmedi maalesef boşa para verdim
ANNEBALIIII Emiree üzüldüm gerçekten. Çok fazla olumlu yorumlar gördüm farklı uygulamalarda bi de burada sorayım ddim
Emiree ANNEBALIIII size yarayabilir ben ne yapsam yaramadı hala emziriyorum ama dediğim gibi bebeğim 53 günlük emzirdikten sonra 90 cc mama içiyor o sebeple bana yaramadı diyorum bizim mama yememizde bir şey değişmedi
Fahriye_sb ANNEBALIIII ben bi ara bebegimin süt ve süt ürünlerine alerjisi var di ozman aldım sabah akşam kullandım etki etti ama bebeğimi de sürekli her istediğin fe emzirdim çünkü memeleri çalıştırmazsak hiç bişey etki etmez canım bi 5 güne etki eder sabah akşam kullanirsan
Yarenayaz07 ANNEBALIIII 3 güne net etkisini gördüm doktor mamaya başlatmıştı onu kullandığımdan beri vermiyorum
emineckr ANNEBALIIII 20 gün falan kullandım sütüm çok arttı farketmedim o sıra mastitte olunca bıraktım. Ama sütü gerçekten arttırıyor