nilcvsdanic Bebeginize nasıl yoğurt yetiyorsunuz benim bebeğim yoğurt yemiyor muzla karıştırdım onuda yemedi siz nasıl veriyorsunuz fikir verir misiniz
squirtle nilcvsdanic canm bn 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini su ile ocakta pişiriyorum sonra 1 yemek kaşığı dolu dolu yoğurtla ılıdıktan sonra karıştırıyorum.. içine elma veya armut rendeliyorum bi çay kaşığıda pekmezle veriyorum severek yiyor kabızlığınada iyi geldi
nilcvsdanic squirtle yulaf ezmesi daha hiç vermedim acaba ben yoğurdu ılıtmıyorum ondan mı yemiyor acaba
Bayansoylu nilcvsdanic soğuk nasıl yesin ki canım önce biraz ilimasini bekle veya bı kabin icinde sıcak suya köy öyle ilit ver canım.bebegin kaç ayli
Deletedmom5284 nilcvsdanic bende boyle veriyorum onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum canim icine bebek buskivisi ezebilirsin avokado muz olabilir elma olabilir yada armut
Bayansoylu nilcvsdanic siz yine en azından yarım saat önce çıkarın canım soğuk veya eksi ise yemeyebilir el gıdaya geçiş döneminde siniz bisküvi veya meyve felan katabilirsiniz öyle yer belki canim
nilcvsdanic Bayansoylu ekşi değil soğuktan belki olabilir bakalım meyvelerle deniyecem inşallah yer onun için çok faydalı birşey ama yemiyor yaaa
Bayansoylu nilcvsdanic sıkma canını oluyor öyle şeyler sevdirirsin canım daha yeni yeni öğreniyor alışır inşallah benim ki de ilk yememisti sonra bir hafta vermedim tekrar denedim yedi