Gunayim Arkadaslar 2ay asisi olduk bugun atesi yukselmeye basladi saglik ocaginda sakin ates dusurucu verme dediler . Cok yukselirse ne yapayim havalemi gecirsin cocuk siz hangi surubu veruyorsunuz ezzane recetesiz veriyormu acaba acil yardim edin😥😥😥
sevimli61 Gunayim bende 2 ay aşısı oldum gütmeden yarım saat önce calpol verdirdiler bana Benim Bebeğim huysuz kolik bir bebekti aşı bizde şu an uyku yaptı
Ftmsnny Gunayim 38 in üzerine çıkmadığı sürece vermeyin aşının etkisi azalır diyorlar siz yanlış anlamış olabilir misiniz ? Birde carpol reçetesiz alınabiliyor
Duygue Gunayim calpol veriyo genelde aşıdan sonra bende veriyorum ağrısı hafiflesin ateşlenmesin diye neden tavsiye etmediki bi hastalığımı var ilaca karsı
Emirim Duygue asi zaten ölü virus oldugu icin vucut onu yenmek icin atesleniyor cok yukselmedikce vermeyinki asinin etkisi olsun diyor ebe. B3n hic vermedim gitmedende asidan sonrada atesi 38ustune cikarsa surup verilmeli
DenizKizi Gunayim cok yukselmedigi surece vermemelisin mesela 39 u falan görürseniz verin. Asinin amacı bağışıklığı kuvvetlendirmek bağışıklık kazandırmak ateşlenmesi iyi bisey aşının etki ettiğinin göstergesi
Sarelianne Gunayim korkmayın çıkmaz ateşi içiniz rahat olsun sürekli kontrol edin ıslak bez koyun anlına
Gunayim Cikti atesi arkadaslar 37 bucuk simdilik uzerini soydum ogle ince atletle gezdiriyorum biraz huysuz agliyo okadar insallah yarina gecer .