Kızlar merhaba, ben doğum yapalı 43 gün oldu. Hem tavsiyelerinize hem desteğinize ihtiyacım var 🙏🏻 Özellikle bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum. Ben normalde çok bakımlı ve güzel bi kadındım. Bakan bir daha dönüp bakardı. Asla ego yapmak için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen 🙏🏻 Ama hamileliğim sıkıntılıydı ve hamilelikten sonra kilo aldım, cildim bozuldu, gözlerim mosmor, saçlarımı boyatamıyorum. Çocuk olduktan sonra ne makyaj ne bakım en ufak bişey yapmaya fırsatım olmuyor tek başıma bakıyorum. Burnum bile hamilelikten sonra kocaman oldu, ödem toplamıştır doğumdan sonra küçülür diye düşünüyordum hala aynı. Aynaya bakasım bile gelmiyor berbat bir haldeyim. Son günlerde eşim bilmeyerek de olsa çok kalbimi kırıyor. Mesela bu sabah kızımı emziriyordum aa göğüslerin ne kadar sarkmış dedi. Durup durup saçlarını artık boyatsan mı diyor. Arada bir geliyor tosunum falan diye öpüyor. Şuan vermem gereken minimum 8 kilom var. Emziriyorum diyet yapamıyorum o yüzden. Karnım sarkık ve feci şekilde çatlaklarım var. Bugün bi arkadaşıyla mesajını okudum. Dün arkadaşıyla malum savaş oyununu oynarken bi kızın kullanıcı adını atmış arkadaşına. İki kez ısrarla şu kıza baksana bi yazmış. Girdim baktım bayağı güzel bi kız. Fake mi sence demek için attığını söyledi. Ben de fake olup olmaması da seni ilgilendirmez sonuçta dedim. Eskiden aşırı derecede kıskanırdı beni şimdi hiç umursamıyor bile. Zamanla aramızdaki güvenin artmasıyla bi alakası yok, artık beğenilmediğim için olduğunu düşünüyorum. Zaten özgüvensizdim eşimin son zamanlardaki hali tavrı yüzünden çok çirkin hissediyorum kendimi. Asla eşim için değil, kendimi iyi hissetmek için bişeyler yapmak istiyorum. Özgüvenim yerine gelsin istiyorum artık. Yasaklar bitince diplere olmayacak şekilde saçlarımı boyatacağım. Spor yapmak istiyorum ama sıkılmadan yapabileceğim hem sıkılaşmamı hem kilo vermemi sağlayacak bir şeyler var mı bildiğiniz? Ve oluşmuş çatlaklar için çatlak görünümünü azaltan deneyip faydasını gördüm dediğiniz bir krem önerebilir misiniz ?❤️🙏🏻