Eylusunannesiii esraozcan52 yaklaşık 3 aydir kullanıyorum gazsiz bi bebegim var ilk 3 ay ayak bilegine taktim suan boynuna takiyorum dis donemimizdede insallah boyle faydasini görürüm ☺️
Mom8732 esraozcan52 canım ben 3 4 aylıkken aldım koluna bacağına takıyodum 6. Aydan itibaren boynuna takmaya başladım hiç çıkarmadan çok memnunum diş çıkarırken ağrısı sızısı olmadı sadece kaşıntı
esraozcan52 Eylusunannesiii Ne zmaandir çok huysuz arkadaşlar kehribar kullan dis döneminde girdiyse ondam böyledir dediler birde buaraya soryaim dedim memnun kalan varsa ona göre alayım diyorum
Eylusunannesiii esraozcan52 bebeginiz kac aylik 4 ay atağı geciriyo bizimki mesela hcbsey fayda etmiyo suan😕
Eylusunannesiii esraozcan52 normal canim atak geciriyo ☺️ Ben ne cekiyorum😂 ama kehribari mutlaka kullan ben cok faydasini gördüm instagramda kehribarbebekolyem var bak oraya yorumlara flan zaten elin sepete ekle al olacak😂
Eminmom0 Benim bebeğim 2 aylık gaza iyi geliyor mu kehribar kolye ne için kullanılıyor hanımlar beni bi aydınlatır mısınız rica etsem 🙃
esraozcan52 Eylusunannesiii Ah ah onlar atak geçirdikde bizde atak geçiriyoruz 🤦♀️ teşekkür ederim bu arada ❤️