Frauz Bebeğim 2 aylık meme artı mama gidiyoruz. Günde 7 defa 120 cc veriyorum daha yeni 3,5 kilo olabildi çok zayıf. Sizin 2 aylık bebekleriniz kaç kilo?
Mom088 Frauz manayı çok yiyor maşallah . Değiştirmeyi deneseniz bazı mamalar yaramıyor bazı bebeklere
AND-20 Frauz 3.240 olarak doğdu 2ay 9 günlügüz 6.200 şu an sadece anne sütü bu arada 😊 boyumuz da 62 cm
Crnkse Frauz canım kız erkek fark eder kilosu doktor ne diyo bu duruma sıkıntı görmüyorsa bisi yoktur kıyamam burda falza kilo görünce takıntı yaparsın herkeste ne kolay yazmış hemen bebeğinin kilosunu sen bi danış istersen doktora
Hcy Frauz doktorunuz iyi değil dediyse kilo aldıran yüksek kalorili mamalar var. Doktor raporuyla veriliyor. Ondan talep edin doktorunuzdan. (Nutricia infatrini) çabucak toparlar miniğiniz inşallah 🙏
Musonn58 Frauz çok çok fazla değil mi mama miktarı.. Tam ölçü mü yapıyorsunuz. Kaç kilo doğdu. Bu beslenmeyle baya kilo alması gerekirdi. Benim kızım 2 aylıkken 5900 Dü yaklaşık 1100 gr almıştı bir ayda
Ayaz13 Benim bebeğimde memeyi sağdığımda 120 cc içiyor ama mamada 90 cc geçmedi 2 aylık 20 günlüğüz mama + meme olarak gidiyoruz ama mamayı sadece süt dolması için veriyorum günde 2-3 kere evolvia mama kullanıyoruz mama yaramamış olabilir değişikliğe gidebilirsiniz etrafımda bebelactan memnun çok anne var kilo aldırdığını söylüyorlar ama kendim kullanmadım. Evolviadan çok memnunum kusma ve çok gaz yapmıyor. Mesh emziren anne çayı var ben çok memnunum sütümü baya attırdı.
Abf Frauz 2770 gr doğdu, 2 aylıkken 4500 gr Di, şimdi 3, 5 aylık 6200 falan, ben de emzirdiktrn sonra mama veriyorum 4-5 defa 100 cc veriyorum