Asya11 Kızlar merhaba 🤗 bişey danış mak istiyorum hamileyken oje sürmemiştim zararı olur diye korkmustum. Simdi 1 ay25 günlük olduk kendime bakım yapıyorum malum dogum dan sonra kilolar bir hayli arttı ne biliyim oje felan sürmek istiyorum iyihissetmek istiyorum ama bebeğim ojenin kokusundan rahatsız olurmu emerken Bi sıkıntı yaratır mı sizler sürüyomusunuz
Neslihansr Asya11 benim oğlum 3 aylık daha yeni yeni başladım sürmeye ☺️ Çevremde bebeği olan herkes sürüyo valla canın istiyosa sür gitsin 🙈
Agg0207 Asya11 kızım 3 aylık daha yeni yeni sürüyorum hamilelikte bende kimyasal kullanmadım hiç ama şmdi sürdükten sonra güzelce yıkıyorım ellerimi kokusu gidiyor kuruyunca zaten
Crn Asya11 bebeğimiz yanında sürmüyorum sadece okadar bence bi sorun olmaz bende sürmeye hemen. Başladım sonuçta anne psikolojisi iyi olmalı☺️🥰
Hacer7 Asya11 kızım 5 ayına girdi 3 bende sürmeye başladım valla biraz daha bekleyip sürebilirsin bence
Ayaniz Asya11 doğumdan sonra eve gelir gelmez ertesi gün ojemi sürdüm 😂 hamileykende ojesiz gezmezdim,son gün sildim sadece. Yanında sürmedikçe, kuruduktan sonra bi zararı olabilcegini düşünmüyorum tırnagımızın üstüne sürüyoruz sonucta derimize işlemiyor
deletedmom2200 Asya11 hamileyken bende hiç sürmedim desem doğrudur ama doğduktan sonra epey sürdüm emziriyorum zararı var mıdır sanmıyorum bebişlerin olduğu yerde sürmezsek sorun yoktur 🤷♀️🤷♀️