Turkuazlimon Kızlar merhaba oğlum dün 5 aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama hiç kilo almamış geçen ayki kilosuyla aynı kilosu acaba sütüm yetmiyor mu?
Mom095 Turkuazlimon benim bebeğimde 10.5 aylık ve 9. Ay kontrolündn beri hiç kilo almadı ama sanki boyuna gidiyor gibime geldi. Gerçi bizimki diş çıkarıyo o yüzden yemeden içmeden kesildi. Hele son üç gündür sadece emmek istiyor tek lokma yediremiyorum 😞
Turkuazlimon Epifenomen-gkc boyunu ölçmedim geçen ayki boyunu da hatırlamıyorum doktor bir şey söylememişti ama boyunda da çok bir değişiklik yoktur
Epifenomen-gkc Turkuazlimon tatlım doymuyot sanırım, günlük dolu dolu 5 çişli bezi olması gerekiyor doymuş olması için
Turkuazlimon ikizbabymom bu ay doktora gitmedik geçen ay altıncı ayda gel dedi bu ay aşısı yokmuş henüz doktormuzun haberi yok yani
Turkuazlimon Epifenomen-gkc beş çok fazla değil mi ya ikinci ay 1600 gram kilo almıştı oğlum o zaman bile o kadar çişli bezi olmuyordu
Epifenomen-gkc Turkuazlimon doktorumuz öyle demişti canım. Her çişli bezi margarin ağırlığındw olması lazım fazla veya az değil diye