nilcvsdanic Ben bebeğime elma havuç püresi yapacam ama armutta koymak istiyorum acaba bı sakınca olurmu bı tereddütte kaldım
ecemm-6161 nilcvsdanic koy canım bende cok çeşit püre yapıyorum bugun yaptım içine kuru kayısı elma havuç muz koydum bazen armutlu da yapıyırum bazen içine hurma da koyuyorum 😊
Epifenomen-gkc nilcvsdanic eğer 3 gün kuralı ile bütün bunları denediyseniz eğer olmaz azıcık tarçın da atabilirsiniz şekerli tadı kırması için elma armut birleşinfe çok tatlı oluyor doktorumuz önermişyi bunu
nilcvsdanic Xyz1234 ben verdim tadımlık yaptırdım üç gün kuralına uyarak ama bu pureye katılırmı bilemedim
nilcvsdanic Epifenomen-gkc evet üç gün kuralına uyarak verdim hepsini inernetten baktigimda hiç bu üçlü püre yoktu bende tereddütte kaldım
Ummaksaker nilcvsdanic armut çok verme sadece ishal olmasın 😌 miktarını iyi ayarlarsan asla sorun olmaz 🙃
nilcvsdanic Ummaksaker armut ishal mı yapılır ayy bilmiyordum verdim vallahi inşallah ishal olmaz bebek zaten yeni kurtuldu ishalden
Ummaksaker nilcvsdanic evet kabız olan insanlar armut yedirtirler eğer ishal problemi varsa bi süre verme istersen
Ummaksaker nilcvsdanic Armut tüketiminde dikkat edilmesi gereken nokta, aşırı şekilde tüketilmemesi denilebilir. Aşırı şekilde tüketildiği zaman ishal etkisi gösterebilir. Mideyi tahriş edebilir.
Ummaksaker nilcvsdanic afiyet olsun bebişe 🙃 bende patates vereceğim zaman peşine yada yanında ikisini bir veririm dşye düşünüyorum ablam öyle yapardı 😌