Balbebek_Egemen bugün doktora gittik rutin muayene ve oğlum 3 ay 25 günlük doktor sünneti 1 yaşında yaptır erken daha anestezi veriliyor sen bir yaşına kadar bekle dedi
Metemm Balbebek_Egemen gerçekten mi normalde doktorlar erken yaptırın derler daha sağlıklı olduğu için ama neden öyle demiş dr nuz
fatmaFf Balbebek_Egemen bizde yaptırdım 2.5 aylık ve bölgesel anestezi yaptılar sizde öyle yapan bi yer bulursanız sorun olmaz
Meryemdeveci Balbebek_Egemen biz 7 aylik olduk doktorumuz artık sünnetini yaptirin dedi büyüdügü zaman zor olur dedi biz hemen yaptirdik
Balbebek_Egemen Betullnaz bende yaptırcaktım havalar tam ısınmadan büyümeden ama doktor öyle deyince bi mantıklı geldi
Balbebek_Egemen Metemm aynen ben burda okudum ve yaptırmayı düşünüyorum bugün öyle söyledi neden dedim anestezi veriliyor daha bebeğin küçük 1 yaşına kadar bekle daha iyi dedi ve bebeğim bi sıkıntısı yok
Metemm Balbebek_Egemen bizde yaptırcaz inşallah yaz gelmeden şimdi 6 aylık oldu oğlum devlette genel anestezi veriyorlarmış evet devlette yaptırcaz bakalım. Hangi şehirde oturuyosunuz
Balbebek_Egemen Meryemdeveci bende istiydumda kalacak artık yaz bitince ben yaptırırım ya büyüyünce korkar çünkü
Meryemdeveci Balbebek_Egemen büyüyünce bırde ellemek istiyor bence ne kadar küçük o kadar iyi derim biz hiç birşey anlamadık bana kalsa daha küçük yaptırırdımda eşim istemıyordu
Kartallveannesi Balbebek_Egemen 13 günlükken yaptırdık bölgesel uyuşturuldu 3 gündede iyileşti iyi ki erkenden yaptırmışız hiç ağlamadı bile 👍
Asafeymeninannesi Balbebek_Egemen benim doktor 1 ayı dolmadan yaptır genel/lokal anestezi uygulandığı zaman daha kötü olurlar dedi. Herşey es geç zaman ilerledikçe bebeğin hareketleri artıo buda canının yanmasına daha fazla sebebiyet verio
Summuuuu Balbebek_Egemen bnm oglum 4 aylik ve sunnetini 40 gunlukken yaptirdik. Erkek bebeklerde enfeksiyon cok oldugu icin ozellikle yaptirmamizi istediler. Lokal anestezi oldu. Hemende iyilesti.
Emirim Balbebek_Egemen biz yaptirdik 6aydan once anestezi vermeden uyusturarak yapiliyor alti aydan sonra anestezi veriliyor dedi doktor. Anestezisiz oldu 50gunlukken